Bestel brochures over slokdarmkanker / maagkanker

Brochures: Slokdarmkanker / Maagkanker

Brochures die betrekking hebben op chemotherapie op deze pagina kunnen alleen door uw specialist, of een (mammacare-)verpleegkundige of nurse-practitioner (mits toestemming van de medisch specialist) GRATIS worden besteld voor informatievoorziening ten behoeve van patienten e.a.. Door op het beeldmerk van de brochure te klikken verlaat u de website en wordt doorgelinkt de contact pagina op de website van de producent die de brochure ter beschikking stelt.

Medicijnbrochures kunnen door patienten/bezoekers niet rechtstreeks worden besteld

De Nederlandse wetgeving staat helaas niet toe dat patienten e.a. brochures rechtstreeks te bestellen bij de farmaceutische industrie. Laatstgenoemde betaalt de drukkosten van de brochure en zorgt tevens voor de verspreiding over de diverse ziekenhuizen. U kunt wel in het bezit komen van de brochure door uw arts te vragen of hij/zij (of een andere zorgprofessional met toestemming van uw arts) de brochure aanvraagt via een bestelpagina van de leverancier waarnaar kan worden doorgeklikt vanuit deze website. Door invullen van de naam van de zorginstelling/ziekenhuis, het adres en het gewenste aantal worden ze kostenloos verzonden.

Hoe te bestellen door specialist/zorgprofessional:

Klik op de brochure; u wordt doorgelinkt naar de website van de patientenvereniging of het farmaceutisch bedrijf dat deze brochure kostenloos naar u verzendt. Op de website van de producent klikt u op “contact” of de “email-link” en vult u uw gegevens in.

Na het invullen van uw gegevens (naam, functie, ziekenhuisnaam en adres) vult u in het tekstvak de naam van de brochure in inclusief het gewenste aantal.

Tip: de brochure-naam kunt u kopieren en plakken vanaf dit bestelformulier.

cover_buismaag_2015

Bestel brochure over de gevolgen van een buismaag en het leven daarnaook direct voor particulieren

taxotere_maagcover

Bestel brochure over behandeling maagkanker en Taxotere®


Terug naar boven