Bestel brochures diverse andere kankers

Brochures: Borstkanker en behandeling met chemotherapie en/of immuuntherapie

Op deze pagina kan uw specialist, of een (mammacare-)verpleegkundige of nurse-practitioner (mits toestemming van de medisch specialist) GRATIS brochures bestellen voor informatievoorziening ten behoeve van patienten e.a.. Door op het beeldmerk van de brochure te klikken verlaat u de website en wordt doorgelinkt de contact pagina op de website van de producent die de brochure ter beschikking stelt.

Door patienten/bezoekers niet rechtstreeks te bestellen

De Nederlandse wetgeving staat helaas niet toe dat patienten e.a. brochures rechtstreeks te bestellen bij de farmaceutische industrie. Laatstgenoemde betaalt de drukkosten van de brochure en zorgt tevens voor de verspreiding over de diverse ziekenhuizen. U kunt wel in het bezit komen van de brochure door uw arts te vragen of hij/zij (of een andere zorgprofessional met toestemming van uw arts) de brochure aanvraagt via een bestelpagina van de leverancier waarnaar kan worden doorgeklikt vanuit deze website. Door invullen van de naam van de zorginstelling/ziekenhuis, het adres en het gewenste aantal worden ze kostenloos verzonden.

Hoe te bestellen door specialist/zorgprofessional:

Klik op de brochure; u wordt doorgelinkt naar de website van de patientenvereniging of het farmaceutisch bedrijf dat deze brochure kostenloos naar u verzendt. Op de website van de producent klikt u op “contact” of de “email-link” en vult u uw gegevens in.

Na het invullen van uw gegevens (naam, functie, ziekenhuisnaam en adres) vult u in het tekstvak de naam van de brochure in inclusief het gewenste aantal.

Tip: de brochure-naam kunt u kopieren en plakken vanaf dit bestelformulier.

taxotere_hoofdhalsca_cover

Informatie over behandeling hoofdhals-kanker met Taxotere®

taxotere_longca_cover

Informatie voor behandeling longkanker met Taxotere®

Deze brochure is verkrijgbaar via de mammacare van uw ziekenhuis

Informatie over behandeling dikkedarmkanker met Campto®

Terug naar boven