Bestel rochures borstkanker en levenstijl

Bestelformulier

Borstkanker en levenstijl

Op deze pagina kan uw specialist, of een (mammacare-)verpleegkundige of nurse-practitioner (mits toestemming van de medisch specialist) GRATIS brochures bestellen voor informatievoorziening ten behoeve van patienten e.a.. Door op het beeldmerk van de brochure te klikken verlaat u de website en wordt doorgelinkt de contact pagina op de website van de producent die de brochure ter beschikking stelt.

Door patienten/bezoekers niet rechtstreeks te bestellen

De Nederlandse wetgeving staat helaas niet toe dat patienten e.a. brochures rechtstreeks te bestellen bij de farmaceutische industrie. Laatstgenoemde betaalt de drukkosten van de brochure en zorgt tevens voor de verspreiding over de diverse ziekenhuizen. U kunt wel in het bezit komen van de brochure door uw arts te vragen of hij/zij (of een andere zorgprofessional met toestemming van uw arts) de brochure aanvraagt via een bestelpagina van de leverancier waarnaar kan worden doorgeklikt vanuit deze website. Door invullen van de naam van de zorginstelling/ziekenhuis, het adres en het gewenste aantal worden ze kostenloos verzonden.

Hoe te bestellen door specialist/zorgprofessional:

Klik op de brochure; u wordt doorgelinkt naar de website van de patientenvereniging of het farmaceutisch bedrijf dat deze brochure kostenloos naar u verzendt. Op de website van de producent klikt u op “contact” of de “email-link” en vult u uw gegevens in.

Na het invullen van uw gegevens (naam, functie, ziekenhuisnaam en adres) vult u in het tekstvak de naam van de brochure in inclusief het gewenste aantal.

Tip: de brochure-naam kunt u kopieren en plakken vanaf dit bestelformulier.

psycho_soc_cover

Het valt niet mee de draad weer op te pakken: tips en adviezen

finance_cover

Borstkanker en uw financiele situatie: tips en adviezen

borstkanker_voedingcover

Borstkanker en voeding


Verzorging_borstkanker_cover

Borstkanker en verzorging

kleding_borstkankercover

Kleding voor vrouwen met borstkanker


Terug naar boven